Контузеният капитан на националния отбор по футбол Ивелин Попов ще се възстановява в първите дни след операцията на скулата си в София, край семейството си.

Попов бе опериран преди два дни в Пирогов, а тази сутрин вече бе отново на футболен терен. Не за да тренира обаче, а по може би още по-приятен повод.

Ивелин заведе лично племеника си Ангел за първата му тренировка по футбол, в Славия. Заедно с брат си, Попов изчака търпеливо старта на заниманието на групата деца, водени от Александър Захариев, на един от изкуствените терени на стадион "Славия".

Треньорът на малчуганите, набор 2007, покани капитана на националите преди началото на заниманието им, за да го представи, и да им пожелае да станат също толкова добри като него.

Доста от малките футболисти бяха наясно кой е баткото пред тях, и дори бяха запознати с резултата от снощния мач на националите от квалификациите за Евро 2016.

За Гонг Ивелин сподели, че прекарва всяка минута от времето в България със семейството си, а в Русия го очакват едва когато е готов. Той очаква оттокът на лицето му да спадне, за да му бъде изработена специална маска, с която ще играе като предпазна мярка.