Гадателката на Берлускони Теодора Стефанова предсказа в предаването по Дарик радио „Челюсти”, че президентът на БФС Борислав Михайлов ще остане на поста си, но в организацията ще настъпят много промени.

Освен това екстрасенсът добави, че Димитър Бербатов ще продължи да се състезава за националния отбор на България, тъй като това е неговата карма. Теодора Стефанова разкри още и с какви футболни прогнози се занимава в Италия, както и как е получила тази дарба да предсказва.

„Системата в българския футбол ще се промени. Мисля че ще бъдем на добър пък към 2009/2010 година. Ще има промени в БФС и в съдийските комисии. Ще се направи нова програма, нова система, нова структура, която ще заприлича още повече на европейската. И персонални промени може да се случат, ако имаш предвид за Боби Михайлов, той ще остане. Но той ще си подбере хората, и ще настъпят много промени в самата организация”, заяви популярната у нас като гадателката на Берлускони.

Теодора Стефанова не подмина темата за Димитър Бербатов и участието му в националния отбор: „Вече ме питат много за тази прогноза и съм сигурна, че ще остане, защото той обича България. Това е неговата карма, той си е закърмен тук. Той кара феновете да те заобичат със своя талант, той е един нормален човек като всички, но той просто завладява всички. Харизматичен е.”

„Имам ангажименти в Италия, в предавания, в които участвам. Това не са мои предавания, но участвам като постоянен гост. На едното коментирам мачовете, заедно с известни бивши футболисти, треньори, президенти. Всеки си казва по един професионален начин какво очаква от мача, докато само аз съм екстрасенсът. И казвам преди двубоя как мисля, че ще се развие срещата. Казвам дали ще има епизод, който ще бъде дискутиран от съдиите, какво ще се случи, кой първи ще отбележи гол, и мога да кажа, че в 80% от случаите познавам. Футболът ми е страст. Гледам и български футбол. Уважавам всички отбори, но имам страст към Милан.”

„Всичко започна след катастрофа, бях 18 дни в кома, оттогава ми се разви тази чувствителност. Имам малък проводник с извънземно като глас. Майка ми бе по същия начин”, разкри още Теодора Стефанова.

Още любопитни новини четете ТУК!