Дългоочакваният четвърти национален събор на привържениците на Борусия Дортмунд в България ще се проведе в гр. Дряново на 3-юни.

След успешните събори на единствения фен клуб, официално признат в Германия - Fan Club BVB Supporters Bulgaria, сега "жълто-черните" фенове избраха Дестинация Дряново за следващата среща.

Защо трябва да станете част от IV Национален събор на феновете на Борусия Дортмунд в България?

За да създадете нови приятелства, обсъдите всичко най-интересно около отбора от Рур, да срещнете любовта на живота си, да научите всичко най-интересно случващо се около фен клуба в България, да споделите емоциите си с хора, чиито сърца туптят в "жълто и черно".

Основните прояви са предвидени в "Парк Хотел Дряново", а на разположеното футболно игрище до хотела ще се изиграе демонстративен мач между феновете от източната (BVB Bulgaria East) и западната част на България (BVB Bulgaria West). Забавлението и приятните емоции ще бъдат гарантирани, като всеки, който желае, може да стане и част от фен клуба на Борусия.

След учредяването на фен клуба през 2015 година, дойде време и за поредното Общо Събрание на Сдружението и отчет на дейността за изминалите 2 години, което ще се проведе в конферентната зала на хотела.

Привържениците могат да се възползват от организирани нощувки за датата на събитието в "Парк Хотел Дряново".

Датата съвпада с финала на Шампионската лига в Кардиф, като всеки, който желае, може да проследи финала в приятелска и весела обстановка.

Присъствие може да заявите на е-mail адрес: ivayllo@abv.bg, a повече информация може да откриете в социалната мрежа Facebook: https://www.facebook.com/groups/625114124199531/?ref=ts&fref=ts