Българката Гергана Дачева и германецът Константин Шахт се врекоха във вечна любов като на на така важния за тях ден не забравиха и любимия им футболен отбор Левски.

Гергана Дачева и Константин Шахт

източник: Gong.bg, Валентин Грънчаров

Двамата направиха семейство и сватба в София. На част от нея бяха с фланелки на любимия отбор. Гери с юбилейната за 100-годишнината фланелка в жълто и малинено червено, а Константин в синя фланелка на така актуалния Мапуку, с която нападателят вкара 2 гола за Левски в Лига Европа срещу черногорския Сутиеска. Част от приятелите им също бяха я с фланелки, я с шалове на любимия им син тим.

Любопитен факт е, че Гергана Дачева и Константин Шехт  са се запознали онлайн, въпреки че са били колеги в университета в Германия, където учат. Той е докторант, а тя е била студентка първа година.

Гергана Дачева и Константин Шахт

източник: Gong.bg, Валентин Грънчаров

Гергана от малка се е запалила по футбола и Левски. Любовта й към синия тим не идва от семейството й. Запалила се е от гледане на мачове. Константин е от Аахен и няма любим немски тим. Двамата са заедно от четири години и ходят на мачове в Германия и на тях винаги веят шал на Левски. На български Константин най-добре може да казва "Само Левски".

Гергана Дачева и Константин Шахт

източник: Gong.bg, Валентин Грънчаров

Младото влюбено семейство чака с нетърпение Левски да направи силен отбор и да пътува с него в Европа в европейските клубни турнири. Сигурни са , че техните наследници ще заобичат любимия Левски така както е при повечето левскари - по наследство от баща на син, от майка на дъщеря.