Бербо ще връчи годишните награди на своята фондация на грандиозния шоу-мач

В деня, в който навърши 9 години – 7 април, едноименната фондация на №9 представи Клуб 2016 на най-изявените българчета. Това са деца в ученическа възраст с постижения в изкуствата, науките и спорта през 2016 година.

Всички тези 438 таланти от всички краища на страната, са поканени със свой родител на Националния стадион „Васил Левски“ на 14 юни и се очаква да бъдат там. Присъствието им е подпомогнато от Националната лотария, която е големият дарител на Клуб 2016, съобщават организаторите.

"За тези деца организираме мащабното благотворително събитие All Stars 2017. Всички те ще бъдат специални гости на стадиона. А щастливците, които ще спечелят статуетките,  ще ги получат в телевизионен ефир, и пред феновете, които ще дойдат на мача. Вярвам, че стадионът ще бъде пълен, защото шоуто ще си заслужава", каза учредителят на едноименната фондация, футболната ни суперзвезда Димитър Бербатов и добави: "Благодаря на Националната лотария, че реши да подкрепя успеха!"

 Фондация "Димитър Бербатов", учредила първите в страната годишни награди за ученици в различните сфери на изява на техния талант, ще връчи статуетките за 2016 година пред целия стадион. Публиката ще може да аплодира и да сподели радостта на най-изявените през 2016 година таланти.

"Най-малките по възраст с трепет очакват да бъдат сред 22-те талисманчета, които ще излязат на стадиона с двата отбора", сподели изпълнителният директор на фондацията Диди Ходжева и добави: "Друга част от децата ще участват в програмата, и съм сигурна, че хората на стадиона ще са доволни, че са подкрепили нашата кауза."

профилна снимка

*Коментирай конкретната статия и използвай кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание!

 
Димитър Бербатов Фондация "Димитър Бербатов"

Други