Участие на Световно първенство ще запише в богатата си кариера топреферът ни Антон Генов. Тази неделя той заминава за Бразилия, която тази година е домакин на Мондиала за ученици.

Генов ще се качи в един самолет с юношеския тим (р. 1994 г.) на Чавдар Етрополе, който е настоящ шампион в тази възраст. Отборът ще представя България на световното първенство. Пред Антон Генов пък се открива възможност да ръководи мачове на три континента – Европа, Африка и Южна Америка.

 "Приех поканата без колебание. За мен винаги е било удоволствие да свиря детски и юношески срещи. Щастлив съм още и заради факта, че ще имам възможност да ръководя мачове в Бразилия, след като миналата година пътувах до Египет за контролата с Австралия", заяви Антон Генов за сайта на Асоциацията на футболните съдии в България. В разширения състав на Чавдар са включени и най-добрите футболисти, родени 1995 г. и 1996 г. България е в една група с Бразилия, Люксембург, Иран, Унгария и Словакия. Напред се класират първите два отбора от групата.