Витоша 13 влезе в Елитната група до 15 години. Начело на тази талантлива формация е Владимир Манолков. Това стана и с известна доза късмет. Отборите на Царско село и Витоша 13 (София) влизат директно без игра в Елитни групи- съответно при 19-годишните и при 15-годишните. Това се получи, тъй като в тези две възрасти има три претендента от четирите зони и един отбор печели при жребия. За първи път от създаването на школата тя ще има представител в елитните ни групи.

И по това е страхотен финал на една страхотна година за Витоша 13. При децата родени през 2004-та година под ръководството на Димитър Васев отборът стана и шампион в Зона София. Само три дни по-рано главният методист на Академията на испанския Бетис Алберто Мартин избра столичната школа Витоша 13 за партньор в бъдещи проекти. А също така и за приключилия  в НСА  двудневен семинар на тема „Испанската футболна методика при работа с деца“. 
Семинарът бе организира от Кампиония и се осъществи с подкрепата и съдействието на треньора от Витоша 13 Росен Илков и Пабло Гомес. 

През този сезон в няколко възрасти школата утвърди и футболисти в юношеските ни национални отбори. И не на последно място - вече всеки един набор след като стигне до възраст U 15 ще бъде освобождаван от такса. И това е в сила за набор 2004 още от лятото нататък. С две думи - страхотна година!