Футболистите от школата на Левски заслужават и трябва да играят в първия отбор, категоричен е старши треньорът на юношите до 19 години на "сините" Викторио Павлов. Неговият отбор разби с 4:1 ЦСКА в мач от елитната група и поведе с шест точки срещу Славия на първото място в класирането.

"Те не са готови да се борят за шампионска титла, но поне ще се раздават на 100, дори 120 процента и ще се борят за фланелката. На това ги учим в школата. Аз съм в първия отбор от две седмици и е лошо, че там има хора, които не знаят какво е това. Те трябва да дават пример, а става точно обратното. Дано нещата се променят възможно най-скоро. Ще направим всичко по силите ми за за тях и се надявам юношите ни да се реализират в професионалния

футбол, защото заслужават да бъдат на терена. Публиката ще ги приеме по-добре, отколкото чужденците", каза Павлов след победата.

Викторио Павлов беше повикан в мъжкия отбор на Левски като помощник треньор на Георги Иванов само преди седмица. Той ще продължи да изпълнява двете функции до края на месец май, когато приключва сезона в елитната юношеска дивизия и когато ще бъде ясно името на новия старши треньор на мъжкия тим.

"Трябва да поправим нещата възможно най-бързо и дано срещу ЦСКА мъжете направят това, което направиха и децата ни. Имам ангажимент към момчетата от школата от две години насам и ще бъда с тях до края на месец май. До тогава ще изпълнявам двете функции", добави Павлов.