Шефът на спортна редакция на Дарик радио Томислав Русев изпрати футболния тим на Гонг в група срещу миналогодишния шампион Ринг за коледния медиен турнир този сезон. Надпреварата, която за първи път се провежда като част от Каменица ФЕНкупа 2011, ще изправи един срещу друг 20 журналистически тима в борба за елитния приз.

Освен срещу Ринг групата на Гонг се допълва още от тимовете на вестник Сега и Livesport.bg. Миналата година отборите на Гонг и Ринг се изправиха на полуфинал на колендия турнир, който телевизионерите спечелиха след изпълнение на дузпи.

По ирония на съдбата тимът на Гонг остана последен в жребия, след като вече бяха разпределени местата в останалите групи.

Класиралите се за четвъртфиналите за медийната надпревара ще получат право на участие в регионалните финали на 10-ото юбилейно издание Каменица ФЕНкупа 2012.

Надпреварата „Каменица ФЕНкупа за журналисти“ 2011 стартира утре, като в програмата е предвиден и мач за Суперкупата между националните шампиони на турнира от тази година на България и Хърватия. Българските шампиони „Дунав 2010“ ще се изправят срещу победителя в шампионата за аматьори на Хърватия Ожуйско Къп - „Коноба Потрич“. Мачът е във вторник от 11:30 часа в зала „Христо Ботев“, която ще приеме и двубоите от целия турнир.

Пълният жребий на „Каменица ФЕНкупа за журналисти“ 2011

Група А: Нова телевизия, Sportal, Евроспорт, в. 7 дни спорт

Група В: Novsport, ТВ7, в. Меридиан мач, БНР

Група С: БНТ, в. Капитал, Телевизия Евроком, Donbalon

Група D: БТВ, Канал 3, в. Стандарт, в. 24 часа

Група Е: в. Сега, Ринг, Livesport, Гонг