Децата от набор 2003 година на Левски са първите футболисти, които тренираха на ремонтирания терен на „Герена“. Базата на „сините“ се сдоби с добро игрище, което ще се ползва от юношите и първия тим.

„Децата ще имат възможност в дните, когато не вали да тренират на този терен от 12 часа до 17. На този терен може да се играят и официални мачове, защото е с размери 92 на 62 метра. Зад помощното игрище, което се ползва от първия отбор, вече е почти готов по-малък терен. Това игрище е с размери 72 на 55 метра. При това положение ще използваме изкуствения терен за юношите само, когато времето е лошо. Имаме планове и за изкуствения терен, но когато има нещо официално, ще ви кажем повече подробности. Каквото и да е изкуственото покритие, аз предпочитам естествените терени. Все пак официалните мачове се играят на такива“, коментира шефът на школата в Левски Ясен Петров.

„Нещата в нашата школа започват да се получават. Да се надяваме, че до година, година и нещо ще имаме хубава база, която да е в много добър вид“, завърши по темата Петров.