В основата на всеки успех на един отбор седи добрият разбор. В това отношение Гонг не прави никакво изключение. Съставен от мастити спортни журналисти тимът неизбежно прихваща от навиците на футболните грандове.

Изправени пред основното си предизвикателство – футболната медийна лига, а така и в други турнири, гонгаджиите вземат изключително сериозно и присърце успехите и неуспехите си на зеления терен. За това, както подхожда на футболните анализатори от Гонг, тактическата схема преди всеки сблъсък е на изключително ниво.

А това ясно може да се види от приложеното видео.

В ролята на играещ мениджър преди тежкия двубой с колегите от в-к „24 часа” е влязъл Иво Йовчев. Запознат с качества на своите футболисти той реди състава с вещина. Йовчев взима пример както от чуждестранни специалисти, а без влиянието на Димитър Пенев не може да става дума за добър разбор.

В конкретния мач срещу Часовете и Гонг поделиха по една точката, а схемата на Йовчев даде нужния резултат, тъй като противникът показа корава игра.

За съжаление на многобройните ни феновете в последния си мач от медийната лига Гонг претърпя нелепо поражение от колегите от Novsport. Въпреки това гонгаджиите показаха добра игра и с високо вдигната глава вече гледат към следващия противник.