Треньор №1 на България за изминалия век Димитър Пенев определи полуфиналните двойки за Купата на Българската асоциация по минифутбол. Пред погледа на капитаните на четирите най-достойни този сезон отбора - Крум Митев (Хищниците), Станислав Дойчинов (Искър), Иво Иванов (Бригада), и Дани Георгиев (Канарите Милмекс), Пената с типичната за него лекота оформи двата полуфинала.

Вицешампионът на България Бригада играе с Искър, а Канарите Милмекс излиза срещу Хищниците. Двубоите са на 9 ноември като първият започва в 19.45 часа, а другият в 20.45 часа. И двата мача ще бъдат предавани по телевизионния канал Blizoo TV, който има възможност да се гледа в мрежата на Blizoo.

На жребия присъстваха генералният секретар на БАМФ Лъчезар Паланков и главният мениджър на организацията Пламен Божидаров. Надпреварата за Купата на БАМФ стартира в началото на април с 208 отбора.

„Нека победи този, който вкара повече от половин гол. Да има добра игра, защото това, което гледаме по терените на А група, не е много хубаво. При вас има повече желание“, заяви Димитър Пенев секунди преди да определи полуфиналните двойки.

Бившият елитен рефер Богомил Маринов, който отговаря за съдиите в турнирите на БАМФ пък бе категоричен: „Още отсега взимам петима арбитри и отиваме в Коверчано, Италия за да няма обаждания от отборите. Всичко от наша страна ще бъде перфектно!“