Звездите на Левски Георги Иванов – Гонзо, Даниел Боримиров, Елин Топузаков, Предраг Пажин, Димитър Телкийски, Мариян Христов, Сашо Симонович, Дончо Донев и ред други известни имена носили фланелката на столичния клуб ще играят на стадион „Христо Ботев“ в Габрово този четвъртък. 

Гонзо и компания ще се изправят срещу състава на Добруджа, за който пък се състезават легенди като Диян Божилов, Светослав Петров, Радослав Вардаров, братя Славови, Валентин Пейчев, Филип Флоров и др. 

Двубоят между Левски и Добруджа е полуфинал на държавното първенство за ветерани. След постигната предварително договорка между двата клуба,  финалистът ще бъде определен само в една среща. Тя трябва да се играе на неутрален терен и от БФС се спряха на стадиона в Габрово. 

Мачът е в четвъртък, 26-ти март, от 15:00 часа. Регламентът в аматьорския футбол предвижда при равенство в редовното време директно да се преминава към изпълнения на дузпи. 

Срещата ще бъде ръководена от рефери на габровската съдийска колегия. Главен рефер на двубоя ще бъде Павел Мичев, с асистенти Даниел Ников и Никифор Велков. За делегат на мача е назначен Йосиф Ронков, пише sport-gabrovo.com.

Съперници в другия полуфинал са ветераните на Марица (Пловдив) и Манастирище (област Враца). Те обаче изиграят два мача при разменено гостуване. Първият, в Манастирище, завърши при равенство 1:1.

Ето и съставът на Левски, който игра в четвъртфиналната среща с Велбъжд на стадион "Георги Аспарухов" през октомври, завършила при резултат 2:0 с два гола на Георги Иванов.

Левски (София): Валентин Захариев, Елин Топузаков, Предраг Пажин, Саша Симонович, Георги Славчев, Стефан Василев, Даниел Боримиров, Димитър Телкийски, Георги Иванов, Сашо Начев, Дончо Донев (Станислав Ангелов, Росен Крумов, Валентин Клинков, Георги Георгиев, Веселин Веселинов)