Благой Георгиев заминава в неделя за Русия за да подпише договор с Терек Русия, новина, която знаете от Gong.bg. За да изпратят приятеля и колегата си, за мачле на закрито се събраха някои от играещите в А група футболисти, както вратаря на Рилецо и Жоро Семерджиев от Родопа Смолян.

Специален гост на шоуто бе и играча на Манчестър Сити Валери Божинов. Той бе от малкото привилегировани зрители, който се наслади на майсторството на Благо Георгиев, Георги Иванов, Николай Димитров, Лъчезар Балтанов, Виктор Генев, Иван Бандаловски, Владимир Гаджев, Георги Семерджиев и други футболисти. Както почти винаги се случва в последно време Благо и Гонзо бяха в един отбор и заедно с Балтанов, Генев и вратаря на Рилски спортист показаха завиден синхрон и поведоха след първата част с 5:0.

Отборът на Ники Димитров, Гаджев, Бандаловски, Семерджиев се стегна и след почивката направи пълен обрат и стигна до равенството 5:5. Стигна се до продължение с правилото за „златен гол”. Георги Иванов, който вкара победното попадение го посвети на Благой Георгиев и с него му пожела успешна кариера в Терек Грозни.

В неделя Валери Божинов се връща на Острова, където ще продължи възстановяването си в Манчестър сити. Той също пожела успех на Благо във Висшата лига на Русия.

Футболистите на Левски пък се подготвят за началото на подготвителния период. Сините се събират на 7 януари,четвъртък, от 11 часа на ст. „Г. Аспарухов”.

Снимките са направени от папарак и са от мобилен телефон.