Испанският гранд Валенсия съвместно с американската мениджърска агенция GPS организират поредното си събитие в България - “Valencia International Camp 2018” То е част от разширяването на мрежата на испанския клуб и ще се проведе от 31 август до 2 септември във Варна. Идеята на кампа е да събере най-талантливите деца, които ще тренират под наблюдението на скаути от Испания и Гърция, а най-добре представителите се деца ще бъдат поканени за пробен период съответно в школата на Валенсия или силните школи от южната ни съседка.

 “Valencia International Camp 2018” дава реална възможност за талантливи български футболисти да бъдат забелязани от чуждестранни скаути. Всички записани ще бъдат обучавани по методиката на испанския колос Валенсия и ще имат достъп до програми свързани с кандидатстване за елитни колежи и университети в САЩ с пълни спортни стипендии.

Децата участващи във “Valencia International Camp 2018” ще прекарат 3 незабравими дена, през които ще намерят много нови приятели и ще получат подаръци играейки любимия си спорт. 

Записванията стават след изпращане на регистрационната форма за участие и заплащане на таксата от 250 лв, която може да се плати по банков път или на място преди откриването на събитието на 31 август.

Валенсия с нов камп за таланти в България