В Локомотив Сф положиха значителни усилия, за да освежат стадиона си в квартал „Надежда“.

Собственикът на новия Локомотив Иван Василев е един от радетелите за подобряване на базата, както и за развитието на ДЮШ и в клуба действат в тази посока.

Официалният сайт на Локомотив Сф също се похвали с подобренията, които бяха направени на стадиона през зимата, и покани феновете да ги видят с очите си утре.

В събота от 15 ч. Локомотив Сф ще играе за пръв път от есента на своя стадион, посрещайки Изтребител Иваняне в мач от 13-ия кръг на СРГ-север.

Локо Сф

източник: Gulliver/Getty Images

Ето какво написа официалният сайт на Локо Сф:

„Дълги години спортен комплекс Локомотив бе обвързан с безстопанствено ползване и последвалата го разруха. С гордост можем да заявим, че с нас разрухата постепенно се заменя

от модерна и красива база. След значителни по размер инвестиции, база на Локомотив продължава да се променя! Представяме ви снимки от нова част ремонти - поставихме 

изкуствена трева, която достига до терена, а на сектор А е изградихме нова ограда.“

Локо Сф

източник: lokomotivsofia.bg

„Вече имаме нови автоматични поливни системи (подобни на тази на Allianz Arena в Мюнхен) на централния и новия помощен затревен терен, ремонтирани и в хубав вид VIP вход и

залата за пресконференции. Продължаваме с изграждането на нови съблекалните за детско-юношеската школа и благодарение на партньорите ни от Актавис с нов изкуствен терен.

Елате в събота от 15:00 часа на стадион Локомотив, подкрепете любимия отбор и вижте подобренията!“, пише официалният сайт на Локо Сф.