Отборът на ОУ „Димчо Дебелянов” от Бургас спечели втория турнир на ПСФК Черноморец Бургас под мотото „Ние сме акули” за деца, родени през 1999 г. Училището взе своеобразен реванш за слабото си представяне в първия турнир за набор-98 в началото на октомври, когато не успя дори да отбележи гол. Сега обаче избраниците на ръководителя Петко Димитров не само триумфираха с голямата купа за победителите, но и не допуснаха гол във вратата си.

В оспорван и равностоен финал момчетата от ОУ „Димчо Дебелянов” се наложиха с минималното 1:0 над връстниците си от ОУ „П.К.Яворов”. Трето място зае отборът на ОУ „Йордан Йовков”, а четвърто – на ОУ „Княз Борис І”. В турнира взеха участие малки футболисти от 12 бургаски училища.

Индивидуалният приз за голмайстор грабна Валентин Петков /ОУ „Йордан Йовков”/, за най-полезен играч беше обявен Иван Чавдаров /ОУ „П.К.Яворов”/, за най-добър вратар – Сотир Божинов /ОУ „Димчо Дебелянов”/, а любимец на публиката стана Красимир Добрев /ОУ „Йордан Йовков”/.

Всички участници в турнира получиха поименни дипломи със снимките и подписите на Красимир Балъков и Фреди Бобич. Мениджърът и изпълнителният директор на Черноморец Бургас лично връчиха наградите на децата на церемонията по закриването на турнира.