Момчетата от Официалния фен клуб на Манчестър Юнайтед са подготвили уникална развлекателна програма за легендата Артър Албистън, която са поканили у нас по повод деветия си национален събор. 

През целия уикенд, футболната звезда ще бъде обгрижвана от верните родни фенове на „червените дяволи“ с атракции в град Велико Търново.  Една от тях е любопитен тур в завода на „Лактима Балкан“, където Артър Албистън ще стане свидетел на технологията и процеса за производство на българско кисело мляко. 

По време на престоя му е организирана и работна среща с фенове, на която ще присъстват и футболисти от отбора на Етър Велико Търново, както кметът на града инж. Даниел Панов.  

Част от програмата на легендата е шоуто „Звук и светлина“, организирано специално и извънредно в негова чест.

Малките певци от група “Пеещи камбанки” пък са се подготвили с химна на Манчестър Юнайтед  “Glory Glory Man United”. Той ще бъде изненадата при посрещането на Албистън в хотела, а в допълнение ще има изпълнение на гайда и традиционна питка.

Националният събор на Официалния фен клуб на Манчестър Юнайтед в България  ще се проведе между 28-ми и 30-ти април в град Велико Търново. Част от него ще бъде футболен турнир за малчугани и юноши от домове в Стражица, Велико Търново, Овча Могила, Пордим и SOS детски селища. 

Националният събор на феновете на „червените дяволи“ ще включва още групово гледане на мача Манчестър Юнайтед – Суонзи.

Фен клубът на Манчестър Юнайтед в България е основан през 2009-та година. Една от основните му дейности е стимулиране на интереса на децата към спорта и често набляга на благотворителни инициативи. Част от тях са акции по кръводаряване, изграждане на спортни площадки, набиране на дрехи и консумативи за детски домове и мн.др.

ПРОГРАМА НА НАЦИОНАЛЕН СЪБОР НА ОФИЦИАЛНИЯ ФЕН КЛУБ НА МАНЧЕСТЪР ЮНАЙТЕД

Петък, 28.04.2017:

10:00 – 17:00 – начало на футболния турнир за деца, лишени от родителски грижи
Среща със специален гост – Радостин Кишишев
Посрещане на легендата на Манчестър Юнайтед от София

Събота, 29.04.2017

10:00 – 12:00 – финали на турнира и награждаване на победителите от легендата от Манчестър Юнайтед, кмета на Велико Търново и кмета на Килифарево

14:00 – 16:00 – тур в завод “Лактима Балкан”

16:00 – 17:00 – посещение на хълма Царевец

17:00 – 20:00 – работна среща, на която ще присъстват, кмета на Велико Търново – инж. Даниел Панов, Артър Албистън и други специални гости (дискусии, представяне на бъдещи проекти и екскурзии през новия сезон, представяне на нови артикули на Red Brand, куиз с награди, разговор с Артър Албистън)

21:00 – посещение на спектакълът „Царевград Търнов – звук и светлина” за всички гости на събора

23:00 – парти в пиано бар “Play”, със специалното участие на Nana & The Gang

Неделя, 30.04.2017

14:00 – 16:00 – гледане на мача Манчестър Юнайтед – Суонзи
Закриване на националния събор