Три отбора от София се класират за финала на "Купата на Coca-Cola”

Тази събота се проведе полуфиналът на “Купата на Coca-Cola” за региона на София, в който три отбора се класираха за финала на първенството, който ще се проведе в град Русе между 9 и 11 юни. 136 ОУ "Л. Каравелов", ЧСУ "Меридиан 22" и 6 ОУ "Граф Н. П. Игнатиев" са училищата, чиито отбори си извоюваха правото да се борят за голямата награда от междуучилищния футболен турнир.

Талантливият дует – братята Пламен и Иво подкрепиха всички участници и не пропуснаха да се включат в оспорвания FIFA турнир, който се провежда извън зеления терен. Освен, че са популярни на музикалната сцена, двамата са част и от отбора „Играчи FC”. Те, заедно със своите съотборници - чаровната Радост Тодорова, Недко, Павел Колев и Ицака изненадват своите фенове, като демонстрират своите умения на футболното игрище, както и забавни футболни трикове.

За „Купата на Coca-Cola” остана да се определи победителят в град Русе. Турнирът ще се проведе на 3 юни в спортен център „Арена Русе”, ул. Прилеп, а мачовете започват в 10:00 часа.

профилна снимка

*Коментирай конкретната статия и използвай кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание!

 
футбол Кока Кола

Други