Третодивизионният ФК Борислав (Първомай) проведе редовно Общо събрание на което беше избрано ново ръководство. Основна точка в дневния ред бе избор на нов Управителен съвет, поради изтичане мандата на предишния. Прието бе предложението съставът на УС да бъде редуциран до петима членове, вместо досегашните седем.

За председател на УС бе избран Борислав Минев, представител на фирмата "Бор Чвор", която се ангажира да подпомага издръжката на клуба, съвместно с Община Първомай.

В състава на новия Управителен съвет влязоха Борислав Минев, Светозар Славчев, Николай Шанков Бонев, Николай Кънчев Бонев и Костадин Момчилов. Контролният съвет запази числеността си от трима членове, като към досегашните Георги Георгиев и Желязко Мирчев се присъедини Михаил Начев.

На събранието присъства и кметът на общината Николай Митков, който изрази увереност, че проблемите пред ФК "Борислав" вече са в миналото и в следващите години клубът ще се развива. Той заяви, че очаква и други фирми от града и района да се включат в подпомагането на футболния клуб, който със своята 95-годишна история е една от най-старите съществуващи организации в града.

Първомайци са на 10-о място след есенния дял в Югоизточната Трета лига с 20 точки, събрани след от 6 победи и 2 равенства, а 9 са загубите.