Треньорът на Левски Ясен Петров е доволен от богатия избор на централни нападатели, който има в настоящия момент. „Сините” разполагат с новото попълнение Гара Дембеле, Георги Христов, Исмаил Иса и Мирослав Антонов.

През миналия сезон на този пост в Левски се разчиташе единствено на последния и отборът имаше сериозни проблеми при реализирането на голове.

„Бройката ме затруднява в чисто професионален аспект особено при тактическите упражнения. От друга гледна точка за мен е приятно, че наистина има много голяма конкуренция на този пост. Да се надяваме, че този, които съумее да си хване шанса, ще успее да го използва, тоест да вкарва голове на противниците ни. Това е най-важната задача”, отбеляза Ясен Петров.

Той поясни, че във футболната му философия не е залегнало отборът да се дели на титуляри и резерви. „За мен са много важни не само футболистите, които започват дадения мач, а и онези, които влизат в течения на срещата”, спомена още старши треньорът на Левски преди заминаването на „сините” за Австрия, където ще изиграят пет контроли.