Аматьорският клуб Торнадо (Безден) се прицелва в промоция в Трета лига през следващия сезон, заяви техническият директор на клуба Стефан Борисов. 

След 13 поредни загуби вчера тимът на Торнадо (Безден) постигна първа победа в Софийската западна регионална група - с 4:2 над Искра (Искрец) като домакин.

"Мога да посоча, че победата е само предвестник на нещо хубаво, което ще се случи във футбола в Костинброд в дългосрочен план. Президентът на клуба ни Йосиф Йосифов се завръща, след като имаше известни проблеми в бизнеса. Но сега е амбициран да се класираме по най-бързия начин в Трета лига. Работата за следващия сезон я започваме сега - имаме млади момчета, към тях ще надградим в селекцията", коментира той.

"От новото първенство ще имаме и детски отбор, така че клубът ще придобие доста по-стегнат вид, обяви техническият директор на "жълто-сините" Стефан Борисов. Той добави, че се надява и на още победи до края на първенството, но голямата цел е друга.

"Преди 4-5 години пак се опитахме да се изкачим в третото ниво на футбола, но не стана. След това имахме няколко сезона, в които просто не се случваше. Но отново сме на гребена на вълната и инвестициите в Торнадо Безден предстоят", амбициран е клубният шеф.

Според него, при влизане в Югозападната Трета лига Торнадо Безден ще се превърне в притегателен клуб за всички населени места на север от София, тъй като няма друг отбор на по-високо ниво./БТА