Националният селекционер Любослав Пенев ще бъде капитан на „Отборът на треньорите“, който ще се изправи в благотворителен мач срещу сборния журналистически тим Медия Юнайтед. Това решение взе Тити Папазов, който ще е треньор на футболните специалисти. Мачът е по инициатива на Гонг и Ники Кънчев шоу, като целта е футболните специалисти да играят с екипи на своите тимове, а след това да ги предоставят за благотворителния търг по Дарик радио, който ще се проведе на 20 декември. Средствата от него ще бъдат предназначени за деца аутисти и недоносените деца. Благотворителният търг ще се проведе за трета поредна година.

Потвърждение за участие в „Отборът на треньорите“ са дали освен Любослав Пенев и неговия екип треньорите Илиан Илиев (Левски), Стойчо Младенов (ЦСКА), Ивайло Петев (Лудогорец), Вили Вуцов (Славия), Емил Велев (Локомотив София), Тони Здравков (Ботев Враца), членове на техните спортно-технически екипи, както и националните селекционери на юношите до 17 и 19 години Методи Деянов и Владимир Стоянов. Треньорът на Литекс Христо Стоичков няма да има възможност да участва в двубоя заради ангажименти преди двубоя със Спартак Варна, но пък за сметка на това е изпратил своя фланелка, който също ще участва в търга.

Главен съдия на двубоя е най-добрия български рефер Станислав Тодоров, заедно с председателя на съдийската комисия Никола Джугански и мениджъра на съдиите Костадин Костадинов. Реферите също ще предоставят свой екип, за който ще може да се наддава.

Томислав Русев и Ники Кънчев пък ще влязат в ролята на треньорски дует на Медия Юнайтед. В сборния журналистически тим ще вземат участие представители на Дарик радио и Гонг, Спортал, ТВ7, Канал 3, БТВ, Ринг, БНТ, в. 24 часа, в. България днес и Нова тв.

Мачът ще се състои на 11 декември (вторник) от 11 часа на закрития терен в кв. Драгалевци, като събитието е открито и за фенове.