Тимът на Струмска слава ще бъде комплектован до края на седмицата, съобщи старши треньорът Владимир Димитров. В момента на проби са 12-13 играчи, сред тях американец, колумбиец и македонец с българско гражданство. Впечатлен съм от играта на двама юношески национали от школата на Септември / София /, те вероятно ще останат, каза Димитров.

Още при старта на подготовката от радомирския отбор бяха освободени петима футболисти - Александър Димитров, Асен Бойчев, отказалият се сам Методи Тодоров, Николай Величков, който прекрати състезателната си кариера и Валентин Иванов,преминал в Локомотив / София/. Борислав Николов се върна в Струмска слава, очаква се отговор от бившия капитан на радомирци Евгени Зюмбюлев, който сега играе за Локомотив / София /. За нас той е много важен, надяваме се да се прибере, добави още Владимир Димитров.

Досега футболистите са изиграли контрола с Пирин /Благоевград /,днес е втората проверка в Панагюрище срещу местния "Оборище", третата предстои в събота в Царско село. В неделя отборът заминава на едноседмичен лагер в Банско.

Усилено върви ремонта на градския стадион, за да бъдат изпълнени до началото на сезона поставените от Лицензионната комисия на БФС изисквания./БФС