Тази вечер приключи Благотворителния коледен футболен турнир "Скапто Къп", който се проведе пред огромен зрителски интерес в Благоевград.

От петък тимовете се бориха за достигане на финал, а в последния мач отборът воден от нападателя на Левски Станислав Костов спечели с 2:1 срещу тима воден от Иван Цветков, който не игра в него, тъй като се контузи в една от предишните срещи.

В тима на Костов личаха имената на Антон Костадинов, Влади Златинов, Юли Попев, а за съперника личаха имената на Бенгюзов и Петър Златинов.

Скапто Къп

Борислав Цонев предостави своя фланелка на Берое за търга, на който се набират средства за родилното отделение на болницата в Благоевград.

В турнира се включиха още Кристиан Малинов и Александър Дюлгеров, а зрителите видяха доста качествени изпълнения в пълната зала "Скаптопара".

"Много съм щастлив, искам да поздравя организаторите, направили са голям турнир, надявам се, да сме събрали повече средства, знаете, организацията беше страхотна, дано съберем повече пари. Бях дал дума да дойда да играя, видях приятели тук, с удоволствие дойдох да играя, Скапто Къп беше №1. Имаме добър отбор, станахме шампиони", коментира след спечелването на турнира нападателят на Левски Станислав Костов.

Той си пожела за Нова година - живот и здраве.