Талантите на Лудогорец подчиниха в столицата връстниците си от ЦСКА в Елитните групи до 15 и до 17 години. Двубоите бяха от програмата на XII кръг.

По-големите, водени от Емилиян Петров, пречупиха съперника с 2:0. Головете отбелязаха Райaн Иванов в 55-та минута и Симеон Шишков от дузпа в 90-та минута.

По-малките възпитаници на Росен Маринов победиха с 3:1. Разградчани опънаха три пъти мрежата на домакините още през първото полувреме. Точни бяха Калоян Божков в 24-та минута, Димитър Мрънков в 26-та минута и Илян Гатински в 33-та минута. Останали с човек по-малко на игрището още в началото на второто полувреме, "орлите" инкасираха едно попадение, но не допуснаха съперникът да повярва, че може да стигне поне до частичен обрат.

След успеха над ЦСКА Лудогорец U17 остана едноличен лидер в класирането, с преднина от 8 точки пред втория Левски, като "сините" са с мач по-малко.

Новите 3 точки от гостуването в столицата изведоха Лудогорец U15 на първо място във временното класиране, с преднина от 3 точки пред Национал. Този съперник също е с мач по-малко.