Вицепрезидентът на БФС Стефан Орманджиев заяви, че на всички в Изпълкома им е омръзнало да се спекулира с техните имена и затова е свикан Конгреса, в който Борислав Михайлов иска вот на доверие.

„Преди всичко основна тема бе съдийството, но друга интересна тема е това, което иска Боби Михайлов да направи е искането на кредит на доверие чрез нов Конгрес. Нормално е да взимам нещата присърце”, коментира членът на Изпълкома.

„Изместен съм частично от съдийството, но винаги взимам мнение по въпроса. Трябва да се насочим към обучението на съдиите. Случаят с Иван Леков се разследва и трябва да оставим нещата да се развият и тогава да коментираме”, добави Орманджиев.

„Един съдия дори да е бил притискан по един начин, ако свири добре в мача не може да му бъде казано нищо. В общ диалог със съдиите може да постигнем добри резултати. Рано или късно етичният кодекс ще тръгне и нещата ще се оправят”, каза вицепрезидентът на БФС.

„На Боби вече му омръзна да му се спряга името, както и на Йордан Лечков така и моето име също се свързва с различни спекулации. Трябва да променим мисленето си. Нивото на българския футбол е ясно, но това си е нашият футбол”, завърши Стефан Орманджиев.


Следете ни навсякъде и по всяко време с мобилното приложение на Gong.bg. Можете да го изтеглите от Google Play, App Store и AppGallery.