Още по- мащабен и емоционален обещава да бъде футболният турнир за фенове в България- Каменица ФЕНКупа`2011.

Мениджърът събития към компанията Кирил Глушков разкри за Гонг, че вече е стартирала регистрацията в четири града: София, Плевен, Стара Загора и Сливен. Иначе квалификациите ще бъдат в 20-те областни града на България.

„Традиционните ни участници са запознати с наредбата и медицинските изисквания, но всяка година към ФенКупата се присъединяват нови отбори и ги съветвам да проверят в сайта на турнира графика за регистрация и изискванията. Очаквам страхотен шампионат, приготвили сме много изненади, но ще ги разкрия на по- късен етап както и домакина на големия финал. Голямата награда както винаги е гарантирана.”- призна Кирил Глушков за Гонг.

ФЕНКупата се превърна в традиционно издание вече 9-та поредна година, като мотото този сезон е „ Звездите от квартала в турнира на годината”. Организаторите обещават шампионатът да е в духа на феър- плея, а настроението и положителните спортни емоции са гарантирани с допълнителното шоу по стадионите извън многото футболни срещи, което е част от атракцията на състезанието.

ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ МОЖЕ ДА НАМЕРИТЕ ТУК!