Благоевградският женски футболен отбор Спортика загуби с 1:3 от македонския „Тиверия“ в контролна футболна среща, която се игра в Струмица.

Наставникът на благоевградския отбор Радослав Креснички можеше реално да разчита само на четири от своите титулярки и на практика в отбора играха предимно девойки на 15-16 години, които обаче се представиха повече от достойно.

Двата отбора си разделиха по едно полувреме, но за разлика от Спортика момичетата от Македония вкараха своите положения и още до почивката водеха с 2:0.

Гола за момичетата от Благоевград вкара Здравка Парапунова след почивката.

„Стана много добър мач и не мога да не съм доволен от тази контрола. Смятам, че си разделихме по едно полувреме, но отново показахме старата слабост, че пропускаме много положения. Мисля че ще установим много добри отношения с Тиверия и за напред. Поканиха ни и отново ще гостуваме тук през април“, коментира Радослав Креснички .

Това бе първата и на практика последна контрола за Спортика. В неделя преди обяд момичетата от Благоевград гостуват в Бургас в среща от първи кръг на шампионат при дамите.


Свали си приложението на Gong.bg – за ANDROID – за iOS