Футболният отбор по футзал на София-Запад ще играе в мача срещу Георги Иванов и Голямата мечка благотворително. Това съобщи за Gong.bg Тони Калчев, шеф на фенклуба „София-Запад”. Мачът е в понеделник от 19 часа в новата зала на НСА.

„През цялата година имахме благотворителни акции за да подпомагаме наши хора левскари, заяви Тони Калчев. Не само по Коледа, но сега ще продължим да събираме средства за Георги Николов, нужни за неговото лечение. Продългаваме и събирането на средства и чрез есемеси на 17777 за мобилните оператори. За нас Левски не е това, което е в момента. Собственикът си е собственик, но нещата не може да са такива, каквито са в момента. Никой и извън отбора не може да се подиграва с Левски. Решили сме през 2010-а година да проведем инициативата „Всички левскари за Левски”. Не може да си от любимия отбор само когато си на работа в него или само когато побеждава. За нас всички, които обичат Левски трябва да го покажат на дела.”

Президентът на отбора по футзал София-Запад е много сериозен, според Тони Калчев и той ще иска от неговите играчи да се хвърлят здраво срещу професионалните футболисти на Гонзо и Голямата мечка.

 „Поради важността на мача в понеделник сме поканили за главен съдия Димо Момиров, който сам заявява, че е от голямото семейство на левскарите, заяви с усмивка Тони Калчев. Ще поканим за негови помощници други „левскари” като Николай Йорданов и Станислав Ставров.”

Очакванията са за здрав сблъсък в новата зала на НСА, като след края на мача се очаква Георги Иванов да говори пред медиите по актуални въпроси свързани с Левски.