Мениджърът на Левски Георги Иванов реши да разнообрази ежедневието на своите футболисти в Линдабрун. За целта спортно-техническият щаб се изправи в свиреп двубой на волейбол срещу петима от представителния тим.

От едната страна на мрежата застанаха Гонзо и неговите помощници Тони Здравков, Георги Шейтанов, Ивайло Петров – Пифа и администраторът на клуба Райко Якимов. Последният е бивш волейболен рефер и си личеше, че е най на ти с играта от този тим.

Футболистите излязоха в следния състав – Христо Йовов, Владимир Гаджев, Мариян Огнянов, Данчо Милиев и Иво Иванов. Последните двама се превърнаха в китайска стена за противника.

Двубоят завърши с успех за футболистите, които спечелиха с труден, но заслужен резултат – 3:2 гейма.

Почти целият отбор се събра в залата, за да гледа зрелището, а не липсваха добри отигравания и спорни моменти. Двубоят наблюдаваха от удобно за целта място Жоро Пеев и Захари Сираков от Амкар Перм. Тимът на играчите спечели най-вече в играта на блокада, където Иво Иванов, който е тренирал волейбол и Милиев показаха завидни качества. Най-добри на начален удар от двата тима бяха Гонзо и Йовов, а в атака сериозни умения и мощ демонстрира Георги Шейтанов - Казийски.

След дербито Георги Иванов награди победителите, като ги освободи от вечерната тренировка, защото и без това са се натоварили достатъчно с играта на волейбол.