Най-добрият футболист на Левски в последно време – Христо Йовов, показа нова визия при представянето на новия старши треньор Ясен Петров. Йовов, който е и най- резултатният футболист на Левски, бе във видимо добро настроение и демонстрира не само новата си прическа, но и стилната си татуировка на дясната си ръка.

За разлика от Майкъл Тевия, който бе нахлупил шапка на главата си, Йовов бе с прибрана коса и прическа тип „кукуригу”. С дънки и блузка препасана с пуловер през рамо. И слънчеви очила, които криеха погледа му.

Донеслият коледни и новогодишни радости на „сините” фенове, с победния си гол срещу Лацио в Рим, футболист бе оглеждан с интерес не само от съотборниците си, но и феновете дошли да видят новия наставник на тима Ясен Петров.

Някои от постоянното присъствие на „Герена” веднага сравниха Христо с Благо Георгиев заради „кукуригуто” и татуировката, други пък го оприличиха на одзеки Калоян Махлянов – Котоошу. Естествено пак заради прическата, а не заради килограмите.

Христо, който е зодия „Скорпион”, отпраши с BMW-то си в неизвестна посока за да се отдаде на заслужена почивка след отвратително, тежкия сезон за отбора.

Ето как една абитуриентка, моден дезайн, обрисува визията на Йовов, чиято фенка се оказа:

„Напълно по последните модни тенденции за мъжете от световните коафьори е заложил на небрежно дълга подстрижка, като част от косата през деня прибира на опашка отзад. За да предпази очите си от слънцето и светкавиците на фотографите, а и точно на къде е насочил погледа си, е подбрал реномирана марка за очила в тъмно кафявата гама. В модния аутфит ала „Йовов” прави впечатление, че в облеклото му в налаганата в естествени цветове цветова гама, блуза е преметната по нестандартен начин не върху раменете, а през едното. Мъжкарското, но и метросексуално излъчване се допълва от небрежно набола брада, но с перфектно чисто лице, поддържана кожа и устни. Ненахално под късия ръкав се подава не в целия си блясък татус, които не е правен еднократно, а символично допълван. Относно верижката – в изчистена форма от стойностен метал, но не в нахални параметри, носеща се под блузата.”

--

Зов за помощ! Изпрати SMS със съдържание „Levski” на 17777 и помогни на Георги Николов да живее!