Здравейте, приятели на футбола! Gong.bg стартира нещо, което надяваме се ще се хареса на хората, които обичат да тренират ума си с различни задачи, свързани с една от най-любимите игри на хора от всяко поколение - Quiz.

В тази любопитна игра Вие ще може да потренирате мозъка си, да сравните знанията си с вашите приятели, колеги или дори непознати съперници, предизвиквайки ги само с едно кликване на мишката. Покажете знанията си и печелете битките. Регистрацията е лесна и става за няколко секунди.

Освен с профила си в Gong.bg, Вие може да играете и чрез социалните мрежи - Facebook, Google+, Twitter и Linkedin. 

Въпросите са с различна трудност, като има и определено лесни за отговаряне, но има и такива с повишена трудност, една игра съдържа 7 въпроса, а последният от тях удвоява вашите точки, ако отговорите вярно на него. Областите на въпросите са от световния и българския футбол като не са пропуснати и най-големите шампионати в Европа. 

За всеки въпрос разполагате с време от 10 секунди за отговор, а колкото по-бързо отговорите, толкова повече точки печелите. Така, ако и двамата със съперника си имате по 7 верни отговора в края на играта, победителят ще е този, който е отговорил по-бързо. 

С Quiz на Gong.bg може да намерите нови приятели, както и нови предизвикателства пред себе си и знанията си, а какво по-хубаво от това. Имате възможност да видите кой е онлайн и да го предизвикате, а вероятно най-атрактивните битки ще са с лидерите в подреждането. 

Желаем Ви успех и приятна игра!