Скаути на професионалния футболен клуб Ботев Враца присъстваха на регионалните финали на „Купата на Coca-Cola” във Враца миналата събота. Те извършват селекция за младите си попълнения, родени между 2004-2006 г. За първи път в седемгодишната история на най-големия междуучилищен футболен турнир в страната беше проведено търсене на млади таланти на зеления терен. 

Тази събота и неделя в Пловдив и Кърджали продължават регионалните състезания, които ще класират отборите-победители за финала през месец юни.

На стадион „Пловдив”, Гребен Канал в града на тепетата в съботния ден ще премерят сили 28 отбора от региона. Турнирът в Кърджали ще е ден след това – на 22 април, в спортен комплекс Парк „Арпезос Север”, а 18 ученически отбора ще се изправят един срещу друг в битка за голямата награда – посещение на четвъртфинал от Световното първенство по футбол в Сочи, Русия. 

Мачовете са с начален час 09:00 часа.

Специален FIFA кът пък ще задоволи любопитството на всички фенове на гейминга, като на място съвети ще дават професионалните играчи Persy и Wicky BG.

Повече информация можете да намерите на Фейсбук страницата на „Купата на Coca-Cola”: https://www.facebook.com/CopaCocaCola.bg и на: https://kupata.bg/

Следващите регионални турнири са тази събота и неделя в Пловдив и Кърджали

източник: Купата на Coca-Cola