Публика нахлу на терена на мач в Четвърта лига! Този път това се случи на срещата от 8-ия кръг на столичната АОГ между Урвич (Долни Пасарел) и ЦСКА 1948 II.
Инцидентът стана при резултат 1:2 и в добавеното време на срещата, която беше прекратена, съобщава Витошанюз.
 
Съдията Мартин Марков изчака няколко минути, докато се укротят страстите, а замесените в инцидента играчи се разминаха само с жълти картони. Охраната изведе от терена феновете и реферът свири преждевременно край на мача.
 
„Имаше фаул за домакините. При спряна игра един от играчите на Урвич ритна без топка наш състезател, който му отвърна и го бутна. Играчът на домакините симулира, че го е ударил, падна на тревата… Това му действие провокираха феновете на Урвич. Нахлуха хора от публиката и нашите се изтеглиха. Суматоха се създаде. Не е имало обаче никакви ексцесии. Съдията изчака да се укроти обстановката и свири край на срещата. Това е“, разказа помощник-треньорът на ЦСКА 1948 II Николай Георгиев.
 
„Червените“ са лидер в класирането с пълен актив от точки – 18, и голова разлика 28:1. Почти сигурно сега ще им бъде присъдена служебна победа. Урвич (Долни Пасарел) е 10-и, със 7 точки.