Синът на „синята“ легенда Георги Аспарухов – Андрей, посети клубната експозиция на Левски и се запозна детайлно с всички предмети, разкриващи велики мигове от историята на клуба. Анди се върна назад към спомените и даде специално интервю за Левски ТВ, в което сподели своите впечатления от видяното, посочи своите любими мигове и разкри впечатленията си от сегашния отбор на „сините“.
 
„Експозицията показва колко велик отбор е Левски. Не че някой се е съмнявал. Интересно е да се върна на някои от мачовете, на които съм гонил топките. Крайно време беше това да се случи. 
 
Без история няма нищо. Изключително съм щастлив, че съм израснал на този стадион с велики футболисти. Отбор без история никога не може да бъде взет на сериозно.
 
Много са любимите ми моменти. Левски през годините е бил на най-високото ниво. Мачовете, които се помнят, са безброй.
 
Гледам непрекъснато мачове на Левски. Бият, падат, аз винаги съм бил и ще бъда за Левски. Левски си е Левски. Годините са различни. Съдим ги прекалено много. Отборът е на прав път. Не може отбор като Левски 20 години да е зле. Нещата се оправят. Зле за Левски значи второ-трето място.
 
Аз много харесвам Дени Алар. Робърта също. Костов е изключително талантлив футболист. Радвам се, че се възстановява.
 
Сега се занимавам с футбол, с деца – в Бостън. Много ми е приятно, че децата, не знам как, но веднага разбраха за баща ми. Непрекъснато ме питат и ми показват видео материали. Това ме прави горд на хиляди километри от дома ми.
 
Честността, вярата в доброто, в чистата победа винаги са ме съпътствали.
 
На феновете на Левски пожелавам най-вече здраве и да се радваме на успехи с любимия отбор“, заяви Андрей Аспарухов.