Сините легенди Даниел Боримиров, Стефан Павлов, Валери Греков, Красимир Коев и Росен Крумов ще играят демонстративен мач срещу сборен отбор от дипломати и бизнесмени на традиционния Коледен Турнир по мини-футбол за Купата на сп. One World.

Срещата ще се състои от 12.00 часа на 18 декември /събота/ 2010 г. в новата зала на НСА "Васил Левски". Сините легенди ще бъдат представени от Даниел Боримиров, който 4-та година е лице на турнира, както и от Валери Греков, Стефан Павлов, Стефан Василев, Румен Павлов, Росен Крумов, Николай Марков, Красимир Чавдаров и Красимир Коев. Главен селекционер на ПФК Левски-ветерани е Александър Манолов. Участниците в надпреварата са посолства и чуждестранни компании. Идеята на спортния форум е да популяризира футбола в зала сред служителите на търговски компании и дипломатически представителства.

Мачовете от турнира ще започнат на 18 декември /събота/ от 10.00-14.15ч. и ще продължат на 19 декември /неделя/ от 10.00-12.00ч.

Официалното закриване и церемонията по награждаванията на коледния турнир по мини-футбол в зала за Купата на One World ще бъде на 19 декември /неделя/ от 11.30 ч.-12.00ч. Наградният фонд е подсигурен от Аdidas, като за голмайстора са предвидени чифт професионални футболни обувки adidas F50 - най-леките и най-бързите в света. Всички участници ще получат adidas UMU ленти – многофункционален продукт направен за Световното първенство по футбол, който може да се носи като лента за глава, шал, шапка или накитник. Приходите от продажбите му подпомагат фондацията на Нелсън Мандела "46664", чието име е вдъхновено от затворническия му номер. За носителите на индивидуални награди ще бъдат предоставени и професионални футболни топки с марката adidas. Месечното англоезично сп."One World" в продължение на десет години е предпочитано издание за чуждестранната дипломатическа и бизнес общност в страната, както и за всички ползващи английски език. Екипът се състои от български и чуждестранни журналисти. Основни теми са българска и световна политика, бизнес, международна култура и спорт.