Третодивизионният Севлиево приключи първата част от зимната си подготовка, която се проведе в Тетевен с контролна среща. Момчетата на треньора Анатоли Тонов надиграха с категоричното 4:1 Локомотив Дряново.

Домакините от Севлиево стартираха много силно двубоя и още в 10-ата минута новото попълнение Паломино можеше да се разпише, но ударът му срещна гредата. Все пак попадението не закъсня и десет минути по-късно Байчев реализира от дузпа за 1:0. 

Гостите бяха видимо стъписани след гола и в 25- ата минута при разбъркване в наказателното поле защитник си отбеляза автогол. Малко преди почивката Маминов направи резултата класически, възползвайки се от страхотно подаване на Байчев.

През втората част гостите продължиха да доминират и атаките следваха една след друга, но на няколко пъти Байчев и Паломино пропуснаха да накажат съперника. Все пак логичното се случи в 70- ата минута, когато Паломино спечели пряк свободен удар на границата на наказателното поле. Зад топката застана Байчев и с хубав удар прати топлата в горния ляв ъгъл на вратаря. 

Локомотив Дряново успя да стигне до почетно попадение в последната минута с гол от дузпа.

Следващата проверка за тима от Севлиево е на 30 януари срещу Литекс.