Запалянковците на Левски пуснаха в продажба значка с лика на Димитър Списаревски. Информацията бе публикувана в страницата на „Фонд Сектор Б“. Ето и пълният текст, който е поместен в интернет:

Екипът на Фонд Сектор Б представя значка №7 от поредицата "СИНИ ЗАВИНАГИ". На нея е изобразен кап. Димитър Списаревски, който въпреки скромния си опит със "синия екип", си остава един от най-знаковите футболисти в близо вековната история на любимия ни клуб.

Роден на 16 юли 1916г. в Добрич. Семейството му се мести последователно в Лом, Белоградчик и София. В периода 1933-1935 година записва няколко участия за мъжкия отбор на Левски в приятелски срещи.

Димитър Списаревски остава завинаги в българската история чрез подвига си на 20 декември 1943 година. В етап на Втората световнa война американски самолети са насочени към София в наказателна акция, целяща бомбардиране на мирното население. Списаревски сваля една от "летящите крепости" и със самоубийствен таран се врязва в друга, предотвратявайки по този начин стотици невинни жертви.

Значка №7 може да бъде закупена от магазина на бул. "Тодор Александров" №23, като цената и е стандартната за колекцията "Сини Завинаги" – 7 лв. Артикулът може да бъде поръчан и на адрес sales@fondsectorb.com. Естествено, всеки имащ желание може да остави и повече и по този начин да помогне за развитието на Сектор Б.