Сашо Ангелов е новият директор на детско-юношеската школа на Етър 1924. Той заменя на поста Калоян Чакъров, който занапред ще бъде само треньор на вратарите в клуба, а досега съвместяваше двете длъжности.

„Сашо Ангелов ще отговаря за работата на цялата школа, ще контактува с мъжкия отбор и ще препоръчва юноши от ДЮШ за представителния състав. Той ще бъде връзката между школата и първия отбор", съобщи изпълнителният директор Ендер Дурмушев.

Сашо Ангелов е добре познато във футбола име, роден е през 1969 година и Има 15 мача в националния отбор на България. Треньорската си кариера той започна в Чумерна (Елена), който вкара в Б група, после през есента на 2008 година бе старши треньор на Етър, а от 2009 до 2011 година беше наставник на Ботев (Враца).

„Получих вчера предложението и след разговори днес се разбрахме с ръководството. От понеделник започвам, имам концепция за развитието на школата. Имам поглед върху нещата, ясно е, че предстои здрава работа“, коментира Сашо Ангелов.

Представителният отбор на Етър пък тръгва утре за Истанбул, където в петък ще срещнат елитния Истанбул ББ. В групата за пътуването няма да попаднат контузените Ели Маркес, Радослав Анев, Четин Садула и Луис Едуардо, съобщи старши треньорът Цанко Цветанов.