Сръбският футболист Саша Антунович за пореден път показа своята колоритност като заяви метафорично, че заекът живее три години, а мечокът сто

„Ще имам доста ангажименти. Тук няма звезди, защото Дейвид Бекъм е звезда. Изобщо не искам да използвам думата звезда. Мачът срещу Рен бе доста специфичен. Преди мача с Рен бях в леглото”, сподели сръбският нападател.

„Във вестниците бе писано много. Хората преди играеха със сърце. Сега са по-разглезени и доста по-млади. Бяхме точните хора на точното място. Заслужавахме да играем в някои по-големи европейски отбори. Ти гониш големи цели и не можеш да имаш 10 млади футболисти.”, каза още бившият играч на Локомотив София.

„Не може толкова млади футболисти да носят на гърба си целия отбор. Не искам да деля нито Левски, нито ЦСКА. Нямам нищо против Левски. Томашич и Бардон са ми големи приятели. Спортът съществува заради феновете и те трябва да ходят на стадионите”, добави Антунович.

„Има хора, които дават пари за спорта, а те избират треньори, които носят отговорност за всичко. Спекулациите по медиите влияят психически. Всеки човек си има мнение. Лошите работи ги забравям и ми остават само хубаво. Обичам живота. Любовта е над всичко. Доста хора имат грешно мнение за мен. Бяхме девет години заедно преди да се оженим”, коментира сърбинът.

„Тя ме познава много добре. Тя по майченска линия си е българка. Нашето бъдеще е свързано с Белград и София, със Сърбия и България. Аз по принцип не говоря почти нищо в съблекалнята”, допълни сърбинът.

„Не обичам да разказвам. Не правя никакви планове в моя живот. Най-хубавото ми качество е, че мога да прощавам бързо на хората. Явно някои хора се превъзбуждат, когато излязат на сцената, защото мислят, че ще живеят само на нея. Аз имам много приятели тук”, заяви Саша.

„Боря се за каузата, но 55 дни да изкараш в къщата също е постижение. По принцип живота ме е научил да мога да се справя и със 100 хиляди лева и с 3 лева. Няма нужда да си купувам къща тук, защото ще видя още колко време ще играя тук. Трябва да заслужиш уважението на хората, за да създадат песен за теб. Според мен Шахтьор ще спечели купата на УЕФА. Вердер ми е любимият отбор, но мисля, че Шахтьор ще спечели”, каза нападателят.

„Надявам се турнирът за Лигата на Европа да бъде с участието на Локомотив София. Жената е най-красивото нещо на този свят. Вярвам в справедливостта и в господ. Вярвам, че има сила и справедливостта накрая излиза. Ако бях бърз щях да играя в Милан и нямаше да се запозная с вас. Защо да съм бърз, аз обичам да казвам, че заекът живее три години, а мечокът сто”, завърши Саша Антунович.