Бившият футболист на Локомотив Сф Саша Антунович е един от главните герои в клипа към песента „Бате шефе” на Устата и Софи Маринова. Приятелството между тримата грейна по време на VIP Brother 3. Освен тях в клипа участие взе и още един съквартирант – синът на Иван Славков – Тодор.

Малък Тошко – символа на бившия държавен строй в последния сезон на шоуто, с лекота влиза в образа на самия “бате шефе”. В унисон с актуалната тема за изборите и контекста на песента, в която Устата рапира “абе дайте държавата на Тошко”, горещия топмодел Йоана Христова “дава своя вот” за любимеца на народа по нетрадиционен начин. Секссимволите Велислава, Таня, Деси и новото откритие на списание FHM Марина, отново ще спрат дъха на мъжката половина от зрителите.

Със специална епизодична роля в “Бате шефе” се изявява и Рио – малкото кученце чихуахуа на Софи Маринова, с което певицата се сдоби седмица преди снимките на видеото.Новия шеф в семейството на Софи и Дачо прави своя звезден дебют в клипа в пълния си блясък.

82-годишната баба Нина от София, бивша фризьорка от времето на стария режим, е един от най-колоритните участници в клипа.Включването й е напълно импровизирано, както и ненадейната й поява на снимачната площадка.Всички са единодушни за участието й, след като остават впечатлени от силния й дух, енергичност, и желание да подкрепи своите любими звезди Софи и Тодор.

Зад впечатляващата визия на Софи Маринова във видеото стои още едно от популярните лица във VIP Brother 3 – ексцентричната модна дизайнерка Божидара Бакалова. Дело на модното й ателие “...by Bakalova” са оригиналните тоалети, с които Софи представя три различни визии и себе си в напълно ново амплоа.Както самата Божидара споделя “дрехите са вдъхновени от личността на самата Софи, която аз много обичам”.

За реализацията на “Бате шефе”, Устата отново се довери на режисьора Тенчо Янчев, с когото работи и по последния си проект “Streets Don’t Lie”. Успоредно с работата на режисьорския екип, фотографския обектив на най-добрата модна фотографка Велислава Каймаканова, успя да улови по неповторим начин уникални моменти от клипа, и да пресъздаде всеки детайл и сцена от него в неповторими кадри.

Официалната премиера на видеото, заложило този път на виртуалния свят и ефектната анимация, се предвижда за края на месец юни.