Бразилската легенда Роналдо ще се срещне лично с трима българи, показали футболни заложби. Срещата ще се състои в края на 2018 г. в Рио де Жанейро, Бразилия и се организира в рамките на тазгодишната кампанията на SNICKERS "Ти си объркан, когато си гладен".

За целта почитателите на Феномена ще трябва да докажат, че имат талант на футболисти и владеят различни футболни трикове. Уменията си кандидатите трябва да запишат на видео и регистрират кодовете за участие на www.snickers.bg до 26 юни 2018 г.

Умело жонглиране, финтове, удари с глава и задна ножица са сред първите клипчета, които бяха изпратени от най-нетърпеливите футболни фенове, броени часове след старта на кампанията. 1000 футболни топки Nike ще бъдат предоставени в рамките на промоционалната игра на SNICKERS, като печелившите ще бъдат обявявани всяка седмица.

Голямата награда – пътуване до Бразилия и среща с Роналдо за трима българи – ще бъде изтеглена на 27 юни и обявена на официалната страница на кампанията. Феновете могат да открият официалните правила на играта на сайта на www.snickers.bg.

Тазгодишната кампания на SNICKERS "Ти си объркан, когато си гладен" насочва вниманието към това колко е лесно да предприемем мерки, за да избегнем грешкитe. Винаги можеш да вземеш един шоколадов бар с фъстъци, с който да избегнеш нелепите ситуации.

SNICKERS e най-продаваната марка шоколадов бар в света за 2017 г. Ако искаш да застанеш до една от най-големите футболни звезди и да пътуваш до Рио, знаеш как да го направиш!