Четири български деца ще имат възможност да се запознаят с един от най-актуалните футболисти в световния футбол Франк Рибери. Това ще стане в рамките на Международния младежки футболен лагер на Allianz, който ще се проведе от 26 до 30 август. Събитието е в Мюнхен и се организира за първи път.

Освен млади футболисти от България в кампа ще вземат участие тийнейджъри от още осем държави от три континента – Бразилия, Германия, Великобритания, Холандия, Русия, Южна Корея, Бахрейн и Хонконг. Като официален партньор на германския футболен гранд Байерн Мюнхен, Allianz ще посрещне 32-ма младежи, за да се докоснат до магията на професионалния футбол.

В Международния младежки футболен лагер на Allianz могат да участват само юноши на възраст от 14 до 16 години. Регистрация за участие може да се направи до 31 юли, посредством официалния уебсайт www.footballcamp.allianz.com или чрез вградената на www.allianz.bg връзка към него. Единственото условие за регистрация е младежите да разкажат защо желаят да участват в лагера и да изпратят своя снимка, на която играят футбол. Четиримата щастливци ще бъдат определени чрез жребий, който ще бъде изтеглен на 5 август.

Петдневната програма за печелившите участници включва: занимания с треньорите на юношеските формации на Байерн Мюнхен, среща със звездите на немския гранд, обиколка за запознаване със забележителностите на баварската столица и с едно от най-красивите архитектурни съоръжения в света – стадион Allianz Arena. Не на последно място участниците в лагера ще изгледат от трибуните на стадиона-красавец домакинството на Байерн на шампиона в Бундеслигата Волфсбург. По време на лагера участниците от всички страни ще имат възможност да покажат своите умения в организиран турнир 5 на 5.

Организаторите от българска страна от Алианц България Холдинг увериха, че участието за талантливи български деца в Международния младежки футболен лагер на Allianz ще стане ежегодно.