Партньорството с БОК донесе рекорд за Каменица ФЕНКупа`2010 за София и района. Записаните отбори са 420 за квалификациите в събота и неделя, които ще се играят на 9 игрища в НСА.

„Стефка Костадинова ни донесе рекорд. Изключително щастливи сме. 420 регистрирани отбора е абсолютен рекорд. Няма как от сутрин до вечер ще се играят мачовете на територията на НСА. Радостни сме, че въпреки нивото на футбола у нас, хората доказват, че обичат тази игра и все повече искат да играят. Препоръчвам на всеки, който е запален фен, да заповяда през уикенда на НСА, за да гледа чист футбол, бих го нарекъл. Срещите ще се играят едновременно, направили сме организация, така че всичко да е О.К.”-сподели пред Гонг Кирил Глушков- мениджър събития към Каменица АД.

Той се похвали, че се появяват нови силни отбори, които са с възможности и претенции да са сред фаворитите за Купата. Подготовката е сериозна, а новото е, че тази година повече отбори имат шанс за Големия Финал през септември в Стара Загора. Според новия регламент първият и вторият от всеки град се класира за битката за Голямата награда- да гледа на живо голям мач в Европа. Миналогодишният победител от Каменица ФенКУПА бе на Олд Трафорд за дербито Манчестър Юнайтед- Манчестър Сити, а тази година феновете избират сами.

И отборът на ГОНГ ще е част от тазгодишния тур. Нашите футболисти тренират и се готвят сериозно за мача си в събота сутрин.

Успех момчета!