В заключена съдебна зала на благоевградския съд бе разпитан пред съдия и следовател президентът на Българския футболен съюз, Борислав Михайлов. Футболният спец пристигна заедно с адвоката си от София Иван Драмов и с дознателя от Областна дирекция „Полиция” - Благоевград, Васил Мадолев. Михайлов отказа да съобщи дали се явява като свидетел по дело, или в качеството си на обвиняем.

Разпитът проведе дежурен съдия в закрито за журналисти заседание. По данни на съдебни служители Боби Михайлов е разпитван по водено предварително производство за произхода на автомобила му "Ауди"А8, който преди месеци антимафиотите в Благоевград обявиха, че е краден от Западна Европа и е внесен у нас през ГКПП - Кулата преди повече от пет години.

Пред дознателя Мадолев и съдия Бункова, президентът на БФС е заявил, че колата му е закупена от известна в столицата автокъща и отрекъл да е крадена. Ден преди него в абсолютна секретност по случая е бил разпитван и бизнесмен от Несебър. Официална информация обаче магистратите отказват да съобщят.

В края на миналата година, на пресконференция в благоевградската полиция бе обявено, че "Ауди"-то е конфискувано от известната манекенка Цеци Красимирова. Ден след това Красимирова заяви пред Дарик радио, че въпросната луксозна кола е карана от Борислав Михайлов. В отговор на нападките й тогава Михайлов заяви пред няколко национални медии, че автомобилът "Ауди" А8 е закупил от Румениге, който е вицепрезидент на „Байерн” Мюнхен.