Излиза от печат второто, преработено и допълнено издание на „Синята лавина”. С нов по-голям обем, вече 288 страници, включващи изцяло новите глави „Пазарджик”, „Троян” и „Юбилеят”, с преработени корици, още снимки и на по-ниска цена от първото издание, чийто тираж бе изцяло разпродаден за по-малко от 9 месеца.

Голямата новина според автора и издател на книгата Милен Панайотов, обаче, е че произведението вече ще може да се намери и в магазина на НКП на ул. „Тодор Александров” 23. Стъпка, която според автора е трябвало да бъде отдавна предприета, защото както самия той твърди „Ненапразно на сградата на българския парламент предците ни са написали, че съединението прави силата. Така че по-добре късно, отколкото никога. А на книги като тази мястото им е точно там – във фенклубовете, при привържениците”.

На началните страници на книгата са поместени информационни и рекламни материали на Националния клуб на привържениците на Левски София и Тръста на привържениците на ФК Левски – „Синя България”. С излизането на това ново издание не се изчерпват творческите планове на автора, който твърди, че има идеи и за следващи още по-мащабни проекти.