Шестият Благотворителен търг организиран от Дарик радио в лицето на предаванията „Ники Кънчев шоу”, „Дарик кафе”, Спортно шоу Гонг и сайта Gong.bg приключи!

Уникалната по рода си разпродажба на спортни артикули, модни и арт аксесоари, билети за спортни и музикални събития, дарени безвъзмездно от популярни спортисти, артисти, музиканти, политици, компании и слушатели на радиото, се проведе от 8.00 до 17.00 днес в ефира на Дарик радио, както и в страницата във Facebook - Дарик Благотворителен търг.

По традиция, събраните средства Дарик дарява в полза на Фонда за терапии на деца аутисти и на Фондация „Нашите недоносени деца”. Парите отново ще бъдат дарени за недоносените деца и децата от аутистичния спектър.

В страницата във Facebook на Благотворителния търг бяха публикувани всички артикули и дарения. Там ще откриете и кои артикули бяха продадени, както и подробности за събраните средства.

ПОДРОБНОСТИ ТУК: www.facebook.com/darik.blagotvoritelen.turg

Сред най-ценните артикули бе фланелка на испанския гранд Реал Мадрид с подписите на звездите на отбора като Кристиано Роналдо, Гарет Бейл, Карим Бензема, Серхио Рамос и както и на футболната легенда Емилио Бутрагеньо – Ястреба, дарена от заместник изпълнителния директор на БФС Павел Колев. За фланелката бе дадена цена от 1001 лева.

Футболният национал Ивелин Попов и съпругата му Елена откликнаха на благотворителната кауза и дариха 5 000 лева за търга на Дарик! Ивелин Попов дари и страхотна фланелка на Спартак Москва с подписите на футболистите от тима.

Друг национал на България дари 2000 лева за каузата, като не пожела да споделим името му.

Волейболният национал Владимир Николов също се включи в търга, като си избра впечатляващите снимки на Лили Иванова. С дарение се включи и Валентин Михов, който бе гост в студиото на Дарик радио.

Така изглеждаше студиото на Дарик радио. Подробности ще откриете и ТУК:

източник: darikradio.bg

За обяд с еврокомисаря Кристалина Георгиева бяха дарени внушителните 5 000 лева!

Вечеря с чаровната Никол Станкулова за 700 лева пък си осигури друг участник в Благотворителния търг. Толкова бе дарението и за урок по готвене с шеф Андре Токев.

Часовник Fenix 3 от „Гармин“ на Кирил Николов - Дизела, с който той пробяга рекорда си от Ком до Емине дарение от Даниела и Борислав Иванови от „Гармин България” пък вече има своя нов притежател за над 800 лева.

На Благотворителния търг имахме възможност да наддавате и за редица наистина уникални футболни фланелки. Сред тях бе и фланелка на Интер, подписана от няколко от сегашните играчи на отбора. Също така наддавахте и за тенис ракетата на Цвети Пиронкова, дарение от седемгодишната Никол Чакърова от ЧОУ „Петър Берон”.

източник: facebook.com/darik.blagotvoritelen.turg

Сред най-желаните артикули пък бе уникална тениска на Левски с автографи на всички играчи, която заслужи цена от 1000 лева. Сред даренията бяха и два билета за звездния мач на Христо Стоичков „50 години №8“ - събитието, което ще се проведе на 20 май 2016, стадион „Васил Левски“.

Билети за полуфиналите в Шампионската лига също бяха сред предложените артикули в шестия Благотворителен търг на Дарик радио, като напомняме, че подробности ще откриете в страницата на търга във Facebook.

Екипът на Дарик радио и Gong.bg благодари от сърце на всички, които се включиха в Коледния Благотворителен търг!