Благотворителен футболен турнир, част от кампанията „Save Niki”, организират приятелите на Николай Живанкин, който се нуждае от средства за лечение на коварна болест. Диагнозата на Ники е Остра Лимфобластна T-клетъчна Левкемия (Acute Lymphoblastic Leukemia). Ники се лeкува в специализирана болница в град Есен, Германия - Uniklinik Essen: www.uk-essen.de. Само първоначалната сума, необходима, за да започне лечението на Ники беше 120 000 евро.

Приятелите на Ники събират отбори на 7 юни от 15:30ч. до 20:30ч. Футболните мачове ще се проведат на Спортен комплекс „Колодрум“ в Борисовата градина в София.

“Регистрирайте и вашия отбор за турнира и подкрепете Ники в неговата битка! Мачовете ще се играят на 2 игрища. Отборите се състоят от 5+1 играчи. Няма ограничения по отношение на футболните умения на участниците. Регистрацията на отбори е отворена до сряда вечер, 4 юни. На 5 юни ще бъде обявена програмата на турнира на официалната Facebook страница на събитието. Освен участниците в турнира и техните семейства, приканваме и всички негови колеги, приятели и познати да се включат в инициативата. ОЧАКВАМЕ ВИ! Ники има нужда от нашата подкрепа!”, се казва в поканата на организаторите.

Информация за кампанията и даряването на средства можете да намерите на официалната страница на кампанията: https://www.facebook.com/saveniki.

За контакти: Петър Душанов: +359 888 66 22 49

E-mail address: petar.dushanov@bulpros.com

Станимир Комитов: +359 885 977 974

E-mail address: stanimir.komitov@unify.com