Отборът на Левски спечели първото издание на Колендия турнир за ветерани, организиран от Българския футболен съюз. 

"Сините" в чиито редици личаха имената на известни футболисти от миналото като Христо Йовов, Дончо Донев, Димитър Телкийски, Ангел Станков, Станислав Ангелов и др. победиха на финала Витоша (Бистрица) с 5:3 след изпълнение на дузпи (0:0 в редовното време).

В надпреварата се включиха още Локомотив (Пловдив), Ботев (Пловдив), Вихрен (Сандански), Ботев (Враца) и Сборен отбор на София, който бе съставен от играчи като бронзовият медалист от САЩ 94 Цанко Цветанов, бившият защитник на Левски и ЦСКА Милен Радуканов, бившият играч на Нефтохимик и Левски Саид Ибраимов, бившият нападател на Локомотив (София) Цветан Генков и др.

Всички отбори получиха медали, купи и топки, а победителят в турнира Левски бе награден лично от президента на Българския футболен съюз Борислав Михайлов. 

На церемонията по награждаването присъстваха членът на Изпълнителния комитет на БФС Емил Костадинов, президентът на АФЛ и член на ИК Румен Вълков, заместник изпълнителните директори на БФС Павел Колев и Антон Попов и съветникът на министъра на младежта и спорта Гошо Гинчев.  

След края на турнира отборите взеха участие в коледно тържество. Сред гостите на събирането бяха известни футболни личности като Спиро Дебърски, Добромир Жечев, Динко Дерменджиев, Георги Цветков и много други.